mai 1st

Dag 3 – Genova

I går hadde vi en relativ kort kjøreetappe, kun 50 mil. Startet ved 11 tiden fra Bregenz, et lite tettsted ved Bodensee i Østerrike. Ferden gikk inn i Sveits, over alpene og inn i Italia. Turen over alpene var en prøvelse for de som lå bak oss. Vi sneglet oss oppover i 50-60 km i timen og de som lå bak oss fikk en rik anledning til å nyte naturen og utsikten.

Vi ankom Genova ved 17.00. Tok en liten tur ned til fergen for å sjekke ut hvor vi skulle dagen etter, for deretter å innlosjere oss på et lite koselig hotell i sentrum av Genova. Kjerra går fremdeles som en kule, eneste som bekymrer oss litt er at dieselmåleren har konket, noe som gjør at vi ikke vet hvor mye diesel vi har igjen.
Turen i går gikk veldig bra, kjenner at vi kjører sørover, da det blir varmere og varmere. Temperaturen i dag har ligget rundt 30 grader og vi er skjønt enig at 45 grader i Afrika uten Air Condition kan bli en hard prøvelse.

Comments

Comments on “Dag 3 – Genova”

Amanda said:

Hei Ole-Petter och gutterne! Idag är det min födelsedag så jag önskar att ni dricker en grappa för mig. Jag följer er resa med stort intresse, jag berättar för alla om min norska väns galenskaper. Bara norrmän kan komma på en sådan idé. Respekt! :-) Kör nu försiktigt och kom hem med massor av upplevelse! Klem og kram Amanda

Leave a Reply